SK CZ

  • Otvorenie e-shopu január
21
November
2023

Čím možno nahradiť rafinovaný cukor alebo ako môžu sladiť celiatici?

Pridané: 21.11.2023 10:42:14 Počet zobrazení: 2621

Čím možno nahradiť rafinovaný cukor alebo ako môžu sladiť celiatici? Biely (rafinovaný) cukor je jednou z najškodlivejších látok, ktoré prijímame do organizmu, pretože závažným spôsobom narúša imunitu, hormonálny systém, je živnou pôdou pre zápalové procesy, množenie baktérií, kvasiniek, vznik zubného kazu a je jednou z príčin vážnych kardiovaskulárnych ochorení, akými sú cukrovka, obezita či dokonca rakovina. Ako rafinovaný cukor škodí ľuďom a predovšetkým celiatikom? Prečo by nemal mať miesto v bezlepkovom jedálničku a akými alternatívami ho možno nahradiť?

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

m